Unieke Showroom met een exclusief groot tafel aanbod

Vacature NP-Woodstyle

 

NP-Woodstyle is op zoek naar een enthousiaste, vooruitstrevende verkoper +22 jaar. Het gaat om 3-5 dagen in overleg wat jouw mogelijkheden zijn.
Ben je niet afgestudeerd binnen dit vakgebied maar denk je dat deze functie wel bij jou past? Schroom niet om contact op te nemen.
Verkoopervaring en een goed klantcontact vinden wij wel erg belangrijk!

Je wordt blij als een klant voldaan en tevreden de showroom verlaat. Hierin komen jouw sociale en commerciële eigenschappen het beste naar boven. Je weet balans te behouden tussen de belangen van het bedrijf en de klant. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden waarmee je met alle type klanten een gezellig gesprek kan voeren. Daarin is de beheersing van de Nederlandse taal een vereiste. Je kan klanten met jouw enthousiasme meenemen in een scala aan verschillende producten. Hierin ben je in staat om de eisen van de klant door te vertalen naar een mooi interieuradvies.

 

Als verkoper ben jij het uithangbord van het bedrijf. Je bent daarom representatief en gaat nauwkeurig te werk.

Daarbij zoeken wij een persoon die zelfstandig kan werken met een positieve instelling die het positieve in mensen weet te benadrukken en omhoog te halen.
Je zal in een jong team aan het werk gaan. De verkoop is je hoofdtaak maar daarnaast zorg jij dat de showroom vol blijft, helpt indien nodig met de afwerking van de bestellingen en start/ bouw jij de meubel webshop op en houdt deze bij.

Weet jij van aanpakken, houdt je van diverse, afwisselende werkzaamheden en streef je ernaar om mooie resultaten te behalen?
Dan pas jij vast in ons team!
Je werktijden zijn in overleg vanaf +- 8.30 tot 17.30 uur.

Nieuwsgierig naar ons bedrijf en waar wij voor staan?
https:www.np-woodstyle.nl/over-ons

Ben jij de persoon die wij zoeken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een WhatsApp bericht.

NP-Woodstyle
Banterweg 28
Tel: 06-21500454
www.np-woodstyle.nl